Loader

Internet

Achtergrond icoon Achtergrond icoon

Betrouwbare internetverbindingen

Het kloppend hart van je bedrijf is in veel gevallen de internetverbinding.
Umbrella levert en beheert zakelijke internetverbindingen die 24h per dag worden
gemonitord in ons NOC (Network Operation Center).

(B)VDSL

Bij pair bonding worden twee koperlijnen van één aansluiting aan elkaar gekoppeld. Vroeger werd de tweede koperlijn alleen als reserve gebruikt. Door deze twee koperlijnen te koppelen kan de internetsnelheid van de verbinding worden verdubbeld. Deze nieuwe techniek wordt ook wel BVDSL genoemd (Bonding VDSL), is veel sneller dan de verouderde ADSL-verbinding en haalt snelheden tot wel 200Mbit, afhankelijk van je locatie en of de wijkcentrale in je buurt geschikt is gemaakt voor (B)VDSL.

Benieuwd welke snelheid we op jouw locatie kunnen leveren?
Vul de postcodecheck in en ontvang binnen 1 uur een offerte!

Straalverbinding

Met een straalverbinding is het mogelijk locaties te voorzien van breedband internet zonder moeilijke en kostbare graafwerkzaamheden en het aanleggen van ondergrondse infrastructuur. Afstanden tot ca. 50 km zijn mogelijk, indien er Line Off Sight is (zicht tussen antenne en ontvanger zonder obstakels). Het is ook mogelijk meerdere locaties of gebouwen aan elkaar te koppelen zodat er een intern netwerk ontstaat. Kijk voor meer informatie bij de afgeronde projecten

Wifi

De Ubiquiti UAP AC Pro is een razendsnel WiFi access point voor zakelijke omgevingen, maar kan ook voor thuisgebruik worden toegepast. Profiteer met dit 802.11ac access point van een snel en stabiel WiFi-netwerk met uitstekende dekking op kantoor of thuis. Doordat het apparaat gelijktijdig uitzendt op de 2,4 GHz en 5 GHz frequentie, wordt de belasting op het netwerk verdeeld en kunnen meerdere apparaten tegelijk toegang krijgen. Op 2,4 GHz behaalt de UAP AC Pro een snelheid tot 450 Mbps en op 5 GHz is dit maximaal 1300 Mbps.

Voor de installatie en configuratie is gevorderde ict kennis nodig. Umbrella heeft alle expertise in huis om uw kantoor of woning te voorzien van een perfect dekkend wifi signaal.
Meer informatie >>