Loader

Internet

Achtergrond icoon Achtergrond icoon

Betrouwbare internetverbindingen

Het kloppend hart van je bedrijf is in veel gevallen de internetverbinding.
Umbrella levert en beheert zakelijke internetverbindingen die 24h per dag worden
gemonitord in ons NOC (Network Operation Center).

(B)VDSL

Bij pair bonding worden twee koperlijnen van één aansluiting aan elkaar gekoppeld. Vroeger werd de tweede koperlijn alleen als reserve gebruikt. Door deze twee koperlijnen te koppelen kan de internetsnelheid van de verbinding worden verdubbeld. Deze nieuwe techniek wordt ook wel BVDSL genoemd (Bonding VDSL), is veel sneller dan de verouderde ADSL-verbinding en haalt snelheden tot wel 200Mbit, afhankelijk van je locatie en of de wijkcentrale in je buurt geschikt is gemaakt voor (B)VDSL.

Benieuwd welke snelheid we op jouw locatie kunnen leveren?
Vul de postcodecheck in en ontvang binnen 1 uur een offerte!

Straalverbinding

Met een straalverbinding is het mogelijk locaties te voorzien van breedband internet zonder moeilijke en kostbare graafwerkzaamheden en het aanleggen van ondergrondse infrastructuur. Afstanden tot ca. 50 km zijn mogelijk, indien er Line Off Sight is (zicht tussen antenne en ontvanger zonder obstakels). Het is ook mogelijk meerdere locaties of gebouwen aan elkaar te koppelen zodat er een intern netwerk ontstaat. Kijk voor meer informatie bij de afgeronde projecten

OVERAL GOEDE WIFI MET PRO WIFI VAN UMBRELLA

Je kent het vast wel, klagende kinderen of medewerkers die op bepaalde plaatsen in huis of kantoor een slechte of helemaal geen wifi verbinding hebben. Erg frustrerend! Umbrella is leverancier van Ubiquiti, een professionele Wifi oplossing uitermate geschikt voor bedrijven en in en om het huis.

Doordat het apparaat gelijktijdig uitzendt op de 2,4 GHz en 5 GHz frequentie, wordt de belasting op het netwerk verdeeld en kunnen meerdere apparaten tegelijk toegang krijgen. Op 2,4 GHz behaalt de UAP AC Pro een snelheid tot 450 Mbps en op 5 GHz is dit maximaal 1300 Mbps. Indien er meerdere WiFi accesspoints worden geplaatst, vormen deze samen 1 wifi netwerk. Je laptop of smartphone maakt automatisch verbinding met het accesspoint met het beste signaal. Zo schakel je automatisch over voor de beste internet ervaring!

Voor de installatie en configuratie is gevorderde ICT kennis nodig om het wifi netwerk optimaal te laten functioneren. Umbrella heeft alle expertise in huis om uw kantoor of woning te voorzien van een perfect dekkend wifi signaal.