Loader

WiFi

Achtergrond icoon Achtergrond icoon

Overal goede Wifi met Pro Wifi van Umbrella

Je kent het vast wel, klagende kinderen of medewerkers die op bepaalde plaatsen in huis of kantoor een slechte of helemaal geen wifi verbinding hebben. Erg frustrerend! Umbrella is leverancier van Ubiquiti, een professionele Wifi oplossing uitermate geschikt voor bedrijven en in en om het huis.

Doordat het apparaat gelijktijdig uitzendt op de 2,4 GHz en 5 GHz frequentie, wordt de belasting op het netwerk verdeeld en kunnen meerdere apparaten tegelijk toegang krijgen. Op 2,4 GHz behaalt de UAP AC Pro een snelheid tot 450 Mbps en op 5 GHz is dit maximaal 1300 Mbps. Indien er meerdere WiFi accesspoints worden geplaatst, vormen deze samen 1 wifi netwerk. Je laptop of smartphone maakt automatisch verbinding met het accesspoint met het beste signaal. Zo schakel je automatisch over voor de beste internet ervaring!

Voor de installatie en configuratie is gevorderde ICT kennis nodig om het wifi netwerk optimaal te laten functioneren. Umbrella heeft alle expertise in huis om uw kantoor of woning te voorzien van een perfect dekkend wifi signaal.

Meer informatie?