Loader
Onderhoud - reparatie vervanging - Upgrade - Advies
Achtergrond icoon Achtergrond icoon

Computer reparatie

Heb je problemen met je pc of laptop? Traag of niet meer kunnen opstarten? Een virus of malware opgelopen?
Umbrella heeft alle kennis en ervaring in huis om je apparaat weer optimaal te laten functioneren. Een upgrade van je apparaat is ook mogelijk, zoals het voorzien van een snelle SSD schijf en volledige herinstallatie, waarbij we van al je bestanden een back-up maken en overzetten op je nieuwe schijf. Geheel klaar voor gebruik, desgewenst afgeleverd en aangesloten bij je thuis.

Jaarlijks onderhoud

Om je apparaat veilig en snel te houden is jaarlijks onderhoud zeker aan te raden!
Naast het softwarematig opschonen van je apparaat en het scannen op de aanwezigheid van foute software, reinigen we ook de binnenzijde met daarvoor speciaal geschikte apparatuur.
Stof en vuil zijn vaak de oorzaak voor oververhitting en permanente schade. Veel klanten kiezen ervoor tijdens het onderhoud ook de antivirus te vernieuwen.
Zo loop je aanzienlijk minder risico op virussen en andere schadelijke software. We plannen het onderhoud jaarlijks voor je in, zodat je hier geen omkijken naar hebt.

Verkoop nieuw & jong gebruikte pc’s, laptops & software

Umbrella levert zowel nieuw als jong gebruikte hardware (refurbished) met garantie. Lenovo, Dell en HP zijn onze huismerken en we hebben diverse modellen op voorraad.
Uiteraard leveren we ook alle randapparatuur zoals beeldschermen, printers, kabels, toetsenborden met muis etc.

Om je machine helemaal gereed te maken kunnen we desgewenst Microsoft Office 2016 en beveiligingssoftware van McAfee leveren en installeren.