Loader

Particuliere dienstverlening

Achtergrond icoon Achtergrond icoon

Professionele & betaalbare computer support voor particulieren

Bij Umbrella ben je gegarandeerd aan het juiste adres voor alle computer en IT gerelateerde zaken in en rondom het huis.  De jarenlange ICT ervaring in het bedrijfsleven bieden we ook aan voor particulieren tegen een betaalbaar tarief. Geen hobbyisten maar echte professionals!

Ben je op zoek naar een nieuwe of gebruikte pc of laptop met garantie?
Wil je een perfect werkend wifi netwerk in en rondom het huis?
Advies bij upgrade of een virus opgelopen?
We zorgen dat alles perfect geregeld wordt.
Wist je dat we ook internet & telefonie leveren aan particulieren?

Kies voor betrouwbaarheid en kwaliteit, kies voor Umbrella!
We doen het graag en goed, inmiddels ruim 17 jaar!

Hulp of advies?

Windows 11 installeren?

Windows 11 is officieel uit, al kan het nog even duren voordat alle pc’s die in aanmerking komen ook daadwerkelijk een update ontvangen. De uitrol kan tot halverwege 2022 duren. Microsoft biedt meerdere manieren om het besturingssysteem alsnog legaal en relatief gemakkelijk te downloaden en installeren,
mits je pc of laptop voldoet aan de eisen?

Dan is de volgende vraag: “Voldoet mijn pc aan de systeemvereisten voor Windows 11”. In aanloop naar de release van het besturingssysteem was er namelijk veel te doen over onder meer Secure Boot en tpm 2.0. Volgens Microsoft zijn deze beveiligingselementen essentieel; systemen zonder deze functies krijgen via het reguliere Windows Update-scherm geen mogelijkheid om een upgrade naar Windows 11 uit te voeren.

Systeemvereisten

Om het overzichtelijk te houden, geven we in principe de relatief strenge systeemeisen van Microsoft aan. Overigens kan zijn dat je systeem aan de eisen voldoet, maar dat Windows 10 op dit moment nog beweert dat een upgrade niet mogelijk is. Een veelvoorkomend scenario is in dat geval dat je pc een trusted platform module ondersteunt, maar dat deze in de firmware ingeschakeld moet worden.

Hieronder de systeemeisen van Microsoft voor Windows 11:

  • Processor: Een 64-bit processor of soc van 1 GHz of sneller met tenminste twee cores
  • RAM: 4 GB
  • Opslagruimte: 64 GB
  • Systeemfirmware: UEFI, Secure Boot
  • TPM: Trusted Platform Module 2.0
  • Videokaart: DirectX 12 of nieuwer met WDDM 2.0-driver
  • Display: 720p, 8-bit per kleurkanaal, ten minste 9-inch (diagonaal)
  • Internetverbinding en een Microsoft-account: Windows 11 Home vereist een internetverbinding en een Microsoft-account voor de installatie

Voldoet je systeem niet?

Dat is behoorlijk balen!
Zeker als je systeem nog prima werkt en snel genoeg is.
Gelukkig heeft Umbrella een methode gevonden om je systeem toch te voorzien van het nieuwste besturingsysteem Windows 11
We hebben inmiddels een behoorlijk aantal systemen die niet ondersteund zouden worden, toch kunnen voorzien van Windows 11.
Wil je meer informatie of een afspraak maken?
Neem dan contact met ons op.

Advies over upgrade naar Windows 11?

Computer reparatie

Heb je problemen met je pc of laptop? Traag of niet meer kunnen opstarten? Een virus of malware opgelopen?
Umbrella heeft alle kennis en ervaring in huis om je apparaat weer optimaal te laten functioneren. Een upgrade van je apparaat is ook mogelijk, zoals het voorzien van een snelle SSD schijf en volledige herinstallatie, waarbij we van al je bestanden een back-up maken en overzetten op je nieuwe schijf. Geheel klaar voor gebruik, desgewenst afgeleverd en aangesloten bij je thuis.

Jaarlijks onderhoud

Om je apparaat veilig en snel te houden is jaarlijks onderhoud zeker aan te raden!
Naast het softwarematig opschonen van je apparaat en het scannen op de aanwezigheid van foute software, reinigen we ook de binnenzijde met daarvoor speciaal geschikte apparatuur.
Stof en vuil zijn vaak de oorzaak voor oververhitting en permanente schade. Veel klanten kiezen ervoor tijdens het onderhoud ook de antivirus te vernieuwen.
Zo loop je aanzienlijk minder risico op virussen en andere schadelijke software. We plannen het onderhoud jaarlijks voor je in, zodat je hier geen omkijken naar hebt.

Verkoop nieuw & jong gebruikte pc’s, laptops & software

Umbrella levert zowel nieuw als jong gebruikte hardware (refurbished) met garantie. Lenovo, Dell en HP zijn onze huismerken waarvan we diverse modellen op voorraad hebben.
Uiteraard leveren we ook alle benodigde software, randapparatuur zoals beeldschermen, printers, kabels, toetsenborden met muis etc.

Om je machine helemaal gereed te maken kunnen we desgewenst Microsoft Office 2021 en beveiligingssoftware van McAfee leveren en installeren.

We vinden je online veiligheid belangrijk!

Bescherm wat ertoe doet,  software die verder gaat dan alleen antivirus

Bescherm jezelf en je gezin tegen de nieuwste spyware-, malware- en phishingaanvallen en blijf uit de buurt van hackers en identiteitsdieven met de nieuwste versie van McAfee Internet Security.
Dit pakket kan op maximaal 10 apparaten worden geïnstalleerd.

Altijd automatisch beveiligd zijn?
Wij zorgen elk jaar voor automatische verlenging tegen een scherpe prijs!

Wil jij ook goed beveiligd zijn?